BIDIM GAZEBO тенда 3x3m FGMR1 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BIDIM GAZEBO тенда 3x3m FGMR1

WURTH

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии на тендата: 3*3 м
Висина на тенда: 2,6 m
Димензии на ногарките: 14*20*0,7 мм
Димензии на кровната цевка: 15*15*0,6 мм
Димензии на крошна цевка: 14*20*0,6 мм
Материјал: 180гр, полиестер
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Продавница

Бренд