Детски Велосипед Dalmatian 16" Venera Bike- Visitor - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски Велосипед Dalmatian 16″ Venera Bike- Visitor

Visitor

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Среден погон коцка 1/2X3/32 ” 44TX170
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z50 P7003
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.26X1.75 (47-559)CRNA PNEUMAT.
Браник EUROFENDER PVC црн SPORTY
Фаза на индекс црн 14T-28T
ГАРАНЦИЈА 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница