ФОТЕЛЈА АЛМЕНД ЗЕЛЕНА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ФОТЕЛЈА АЛМЕНД ЗЕЛЕНА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Височина седиште на тросед: 44
Димензија: 90 х 90 х 87
Боја: зелена
Ногари: метални, златни
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА