ФОТЕЛЈА АНЏЕЛО СИВА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФОТЕЛЈА АНЏЕЛО СИВА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,610ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Височина седиште на тросед: 45
Димензија: 73 х 73 х 75
Боја: сива
Ногари: дрвени, црни
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА