ФОТЕЛЈА ДАНИЕЛА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФОТЕЛЈА ДАНИЕЛА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: L 100 х W 90 х H 105 cm
Височина на седиште: 49 cm
Длабочина на седиште: 47 cm
Број на бои: еднобојна
Лежај: сунѓер С-30
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА