ДВОКРИЛЕН ОРМАР ФОРТУНА (ХАРМОНИКА) СО ФИОКИ БЕЛ - КУПИ НА РАТИ
-6%
, , , ,

ДВОКРИЛЕН ОРМАР ФОРТУНА (ХАРМОНИКА) СО ФИОКИ БЕЛ

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,700ден 14,530ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ДИМЕНЗИИ: 75 x 52 x 222 cm
БОЈА: Бел
ОПИС: Двокрилен ормар со три фиоки изработен во висококвалитетна иверка, две врати хармоника, ABS канттрака 0,4мм
ПРЕДНОСТИ: – ABS канттрака 0,4 мм – хармоника врати
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА