КУЈНА БЛОК ВАРШАВА 2.40 М - КУПИ НА РАТИ
, ,

КУЈНА БЛОК ВАРШАВА 2.40 М

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 49,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Горен ред: 245 х 30 х 72 cm
Долен ред: 245 х 55 х 72 cm
Работна плотна: деб. 3,8 cm
Боја: Костур орев(масима дарк) со лице мдф фолија бела сјај со орев
Боја на плотна: Црна сјај
Изработка: Кујна изработена од висококвалитетна иверка со дебелина од 18 мм. орев-масима дарк (костур) и лице фолија бела сјај со орев, плотна црна сјај, со елемент за вградлив шпорет, 2 работни маси со фиоки, дополнителен висок елемент.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА