Клима Fujitsu 18 KLCA Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Fujitsu 18 KLCA Inverter

FUJITSU

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 76,590ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност :
Ладење 5,2 KW (0.9-5.5) KW
Греење 6,3 KW (0.6-7.6) KW
Потрошувачка:
Ладење 1,68 KW
Греење 1,80 КW
Енергетска класа:
Ладење А++
Греење А+
Работна температура:
Ладење -10 до 46 °C
Греење -15 до 24 °C
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница