Детски велосипед Goal 16" venera bike-visitor - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Детски велосипед Goal 16″ venera bike-visitor

Visitor
Нема инфо.

Седиште

Волан црн

Педали

Среден погон коцка 1/2X3/32″ 44TX170

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z50 P7003

Предна глава MTB 36R

Задна глава MTB 36R

SP.26X1.75 (47-559)CRNA PNEUMAT

Браник EUROFENDER PVC црн SPORTY

Фаза на индекс црн 14T-28T

8,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница