Женски велосипед Trinx cute 1.0 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Женски велосипед Trinx cute 1.0

TRINX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Челична рамка

Големина на тркало: 24“

Големина на рам: М-17“

 

Бренд

Продавница