Детски велосипед Rider star 150022 18” - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски велосипед Rider star 150022 18”

Rider

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Алуминиумски бандажи

Две кочници

Помошни тркала

Корпа

Шише за вода

Метален рам

Тркала 18 ″

Бренд

Продавница