Машки велосипед Viper assault (L) - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машки велосипед Viper assault (L)

VIPER

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Големина на тркало: 28“

Големина на рам: М-17“

Челична рамка

 

Бренд

Продавница