Детски велосипед Rider 8832 12” - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски велосипед Rider 8832 12”

Rider

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,750ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Алуминиумски бандажи

Две кочници

Шише за вода

Помошни тркала

Метален рам

Големина на тркала 12 ″

Наменет за возраст од 2 – 5 години

Бренд

Продавница