Клима Hitachi 12 Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Hitachi 12 Inverter

Hitachi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 46,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет
Ладење: 3.5 kW
Греење: 4,2 kW
Енергетска класа A++
SEER: 6.1
SCOP: 4.2
Влезна моќ
Ладење: 1.2 kW
Греење: 1.1 kW
Проток на воздух: 560 m3
Oдвлажнување: 1.2 l/h
Бучава: 31 db
Работна температура: -15 до +50 ℃
Маса Внатрешна: 7 кг.
Надворешна: 25 кг.
Димензија Внатрешна: 280x780x215
Надворешна: 530x660x278
Површина: 40 м2
Фреон: R32
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница