Перач под висок притисок Bosch Universal Aquatak 130 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Перач под висок притисок Bosch Universal Aquatak 130

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. притисок: 130 bar

Снага на мотор: 1.700 W

Макс. проток: 380 l/h

Макс. температура проток: 40 °C

Должина на црево: 6 m (PVC) должина на напонски кабел: 5m

Тежина (без прибор): 7,8 kg

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X