INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm - КУПИ НА РАТИ
, ,

INTEX Базен PRISM FRAME 305 x 76 cm

Intex
Нема инфо.

Модел PRISM FRAME 305 x 76 cm

Запремнина 4485 l (90% наполнет)

Дебелина на фолијата на дното 0.32 mm

Дебелина на фолијата на ѕидовите 0.50 mm

Висина на водата 61 cm

Димензии 305 cm (дијаметар) x 76 cm (висина)

Тежина 19.5 kg

Силни челични носачи отпорни на корозија, појачани носачи

Вклучена млазница и цевки

Испусен вентил

Во комплетот доаѓа и филтерска пумпа

12,810ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница