Бензиски сврдел Iskra LDE-520A - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Бензиски сврдел Iskra LDE-520A

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 18,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност на моторот: 1,65 kW
Работна брзина на моторот: 7500 вртежи /мин
Мотор капацитет: 49 cm3
Тип мотор: едноцилиндер, со воздушно ладење
Обратна брзина: 0-270 вртежи
Капацитет на гориво: 1200 ml
Макс. дијаметар на вежба: Φ300
Дијаметар на вежба: 650 mm
Вклучувајќи вретено: / Φ100 mm, Φ150 mm, Φ200
Димензии на амбалажата (mm): 1180 (D) x 360 (W) x 280 (V)
Нето тежина: 10 кг
Бруто тежина: 16,8 кг
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница