Камин на пелети TIM SISTEM AQUAS22 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Камин на пелети TIM SISTEM AQUAS22

TIM SISTEM
2 Продажби

Maксимална моќност : 22 kW
Вкупна моќност : 20 кw (воздушно 2,75kw радијатори 17,25kW)
Погоден за : 122 m²
Eфикасност: 93,77 %
Димензија(Š x D x V): 550 x 660 x 1110 mm
Teжина: 220 kg
Гориво дрвена пелета вид (ø6 mm Lø30 mm)
Oдвод на чад: ø80 mm
Провев во оџакот: 10-14 Pa
Kaпацитет на резервоарот: 40 kg
Напон: 230 ± 15% V
Фрекфенција: 50 Hz
Eлектрична сила при работа: 55 – 160 W *
Eлектрична сила при палење: 400 – 450 W **
Номинален степен на искористеност: 93,77 %
Редуцирана вкупна моќност : 7 кw = ( воздушно 3kw радијатори 4kW)
Номинална потрошувачка на пелета: 4,65 kg
Редуцирана потрошувачка на пелети: 1,55 kg
Редуцирана емисија на CO (13%O2): 0,0048%
Содржина на прашина: 19 mg/Nm²
Температура на издувните гасови мах : 99 ºC
Работна температура: 5 ÷ 60 ºC
Температура на складиштето: 10 ÷ 60 ºC
Максимална релативна влажност (без кондензација): 94%* Во зависност дали пумпата е вклучена ,како и мотор редукторот
** Запалката и вентилаторот на издувните гасови се вклучени (400W), а мотор редукторот повремено

Доставата на овој продукт е бесплатна

95,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница