Камин Plamen 850 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Plamen 850

PLAMEN

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 57,380ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Загревње на површина до 160м3
Димензии (ШxВxД): 84,5 x 82,5 x 60 cm
Моќ: 8 kW
Тежина: 133 kg
Цевка Ø 120 mm
Димензии на ложиштето (ШxВxД): 21 x 22 x 39,5 cm
Димензии на печката (ШxВxД): 30 x 40 x 44 cm
Гориво: дрво, дрвени брикети, јаглени брикети
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница