Електричен шпорет Koncar ST6040KFD.IRU5 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Електричен шпорет Koncar ST6040KFD.IRU5

Končar
Продажби 7

Енергетска класа: A

Волумен: 56 Литри

Димензии (Ш x В x Д) 85 x 60 x 60 cm

Број на функции: 3 (0 3)

Светло во печката

Горен греач

Долен греач

Опрема:

Длабока тава x2

Решетка x1

Дигитален програмски саат

Напон: 230 V~

Приклучна сила: 8,2k W

Бесплатна испорака

27,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница