Соларен безпритисочен бојлер Leov 150 l со монтажа - КУПИ НА РАТИ
-2%
, , , ,

Соларен безпритисочен бојлер Leov 150 l со монтажа

Leov

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 39,100ден 40,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Бојлерот доаѓа комплет со работна рака, материјал и поврзување до едно купатило

Вклучено постоље за монтажа на кров

Инокс бојлер

Вакумски цевки

Капацитет од 150 литри

Електро вентил

Универзална сонда

Контролер термометар

Опционално: електричен греач/пратечки греач

Бренд

Продавница