Новогодишна елка 210 см Империал снежна ледена - КУПИ НА РАТИ
,

Новогодишна елка 210 см Империал снежна ледена


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,640ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Елка покриена со снег Империјален бор висок 210 cm изработена од пластика
Лесна инсталација и расклопување
Можност за повеќекратна употреба
Зачинете го вашиот дом со пластична елка покриена со снег висока 210 cm
Елката лесно може да се постави и расклопи
Украсете ja со избрани новогодишни украси и внесете ја магијата на празничната сезона во вашиот дом.
Бесплатна достава