Новогодишна елка ПВЦ 155 см Арктик Спрус Слим - КУПИ НА РАТИ
,

Новогодишна елка ПВЦ 155 см Арктик Спрус Слим


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,740ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Елка тесна смрека од пластика, висина 155 см, зелена, без украс
Потесен модел
Лесна инсталација и расклопување
Вештачка новогодишна смрека во зелена боја и висина 155 см одговара и за помали простори
Новогодишната смрека може лесно да се постави и демонтира. Украсете го со избрани новогодишни лампиони и украси и внесете ја магијата на празничната сезона во вашиот дом.
Бесплатна достава