Новогодишна елка ПВЦ 305 см Норвешка - КУПИ НА РАТИ
,

Новогодишна елка ПВЦ 305 см Норвешка


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 22,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Новогодишна елка
Висина 305 см
Лесна за склопување и расклопување, можност за повеќекратна употреба
Украсете ја со одбрани украси и лампиони
Бесплатна достава