Пегла Tefal FV3970E0 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Пегла Tefal FV3970E0

Tefal

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 2400 W

Постојана пареа: 35 gr/min

Ударна пареа: 150 gr/min

Резервоар за вода: 270 ml

Автоматско исклучување

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница