Пегла Tefal FV5717EO - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Пегла Tefal FV5717EO

Tefal

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност 2500 W

Регулирачка пареа 45 г/мин

Ударна пареа 195 г/мин

270 мл резервоар за вода

Бренд

Продавница