Шибер Рондино - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Шибер Рондино

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 251 x 66 x 216 cm
Изработка: Шибер изработен во Артисан иверка со дебелина 18мм и Бела МДФ сјај.
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА