ТДФ ДАНИЕЛА - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ТДФ ДАНИЕЛА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 63,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

3-тросед: 205 х 90 х 105
Бренд: Мебел Ви
Височина седиште на тросед: 49
Височина седиште на фотелја: 49
Длабочина на седиште на тросед: 47
Должина на тросед: 205
Механизам за спиење: Латофлекс
Седиште: Сунѓер HR-35
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА