Детски велосипед Trinx blue ELF 3.0 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски велосипед Trinx blue ELF 3.0

TRINX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,050ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Челична рамка

Големина на тркало 18″

Големина на рам XXXS-9″

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница