TRINX N-106 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

TRINX N-106

TRINX
Нема инфо.

Рамка Алуминиумска рамка

Големина на тркало 26“

Големина на рам М-15.5“

Бесплатна испорака

16,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница