Женски велосипед Trinx touring 1.0 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Женски велосипед Trinx touring 1.0

TRINX

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 27,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Големина на рам L-18 “

Големина на тркало 27.5 “

Алуминиумска рамка

Бесплатна испорака

 

Бренд

Продавница