Вградена рерна Tesla BO800SX - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Вградена рерна Tesla BO800SX

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,760ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа A
Капацитет 60 l
Тип- турбо со грил
Управување 3 touch display/reminder
Број на функции 7
Опрема 1 решетка, 1 плех, 1 длабок плех
Вкупна сила 2300 W
ГАРАНЦИЈА 5 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Бренд

Продавница