ZN 50QT-52A - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ZN 50QT-52A

ZN
Продажби 6

Моќност: 2.70HP

Тип на мотор: 50cc – 4 Тактен

Ладење: Воздушно

Стартер: Електричен / Курбла

Пренос: Автоматски

Должина / Ширина / Висина: 1.780mm x640mm x 1.070 mm

Пренос / Задни Гуми: 90/70-12 / 90/70-12

Пренос / Задни Кочници: Диск / Гуртни

75,660ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.