ITALJET DRAGON A8-2T

Од: 2,260 ден

одел: Italjet Dragon RS-2T
Моќност: 4.425 hp / 7500r.min
Тип на мотор: 1 cylinder, 49cc – 2T
Мотор: 50cc – 2 Stroke
Сооднос компресија: 7.8:1
Ладење: Воздушно
Стартер: Елекреичен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот: 50 цц
Палење: Capacitor discharge ignition (CDI)
Одстапување од земјата: 120mm
Тежина: 110 kg
Капацитет на резервар: 5 L
Length x Width x Height: 1,850mm x 710mm x 1,130mm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци