VIPER ASSAULT (L)

Од: 753 ден

Боја на велосипед: Црна/Зелена ,Црвена
Големина на тркало: 28“
Големина на рам: М-17“
Рамка: Челична рамка

Model: Bicycle Viper Assault (L)
Frame: Alluminium Alloy
Fork: Steel Alloy
Rim: Double wall alluminium alloy
HUB: QUANDO HIGH PERFORMANCE HUB
Freewheel: SHIMANO TZ21 7 speed
Shifter: Shimano MF-TZ21
Gear: Shimano 21 speed
Chainwheel & crank: Prowheel Steel
Front Derallieur: Shimano TZ30
Rear Derallieur: Shimano TZ50
Seat post: Steel alloy
Tires: COMPASS casing, 23-622 (700 x 23C)
Brakes: Alloy Caliper Brakes

Испорака во рок од 7 дена.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци