АГ Манго - КУПИ НА РАТИ
-6%
, , , ,

АГ Манго

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 45,600ден 48,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии 252 х 180 х 94 cm
3-тросед: L 154 х W 107 х H 73-92 cm
2-двосед: L 180 х W 105 х H 77-94 cm
Височина на седиште: 47 cm
Длабочина на седиште: 61 cm
Димензија за спиење: 130 х 220 cm
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА