АГ ТАЊА ДЕСНА - КУПИ НА РАТИ
-15%
, , , , ,

АГ ТАЊА ДЕСНА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 38,165ден 44,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

3-тросед: 185 х 90 х 74-91
Височина седиште на тросед: 45
Димензија за спиење на гарнитура: 140 х 240
Длабочина на седиште на тросед: 50
Механизам за спиење: спуштање наслон
Ногари: пластични, црни
Седиште: језгро
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА