АГ ТОЛЕДО ЛЕВА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

АГ ТОЛЕДО ЛЕВА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 35,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ДИМЕНЗИИ:   270 х 163 х 90 cm
БОЈА:   Темно сива
ОПИС: Аголна гарнитура изработена од висококвалитетен штоф со механизам за спиење и дополнителен простор за складирање
ПРЕДНОСТИ:   Простор за складирање
МЕХАНИЗАМ:   Механизам за спиење
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА