AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ - КУПИ НА РАТИ
, , ,

AL-KO Косилка за трева 3.22 SЕ

AL-KO

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,720ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 1000W / 220V
Широчина на сечење: 32цм
Височина на сечење: 20-60мм
Подесување на височина: 3 позиции
Волумен на корпа: 30Л
Teжина: 10 кг
До 250 m2
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница