Пластеник GH-019 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Пластеник GH-019

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 3000 x 1500 x 1750mm (ДxШxВ)

Материјал:

Mетални цевки Ø19 mm со PP спојка

PE-LD мрежа, платно

Пакување: кутија

Димензии на кутијата (во mm): 1470 (Д) x 290 (Ш) x 150 (В)

Нето тежина: 7,5 kg

Бруто тежина: 8,7 kg

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница