ALFA 55 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

ALFA 55

ALFA PLAM
9 Продажби

 Шпорет на цврсто гориво Боја Бела  Моќност од 5KW  Загревње на површина до  32м2  Големина на Рерната: В:Ш:Д: 195:550:540mm Степен на искористеност 76.5%  Гориво: Дрво и дрвени брикети  Тежина: 91кг  Димензии: В:Ш:Д: 780:965:612mm

17,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница