Комбиниран шпорет Alfa Plam SG 122.55.13 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Комбиниран шпорет Alfa Plam SG 122.55.13

ALFA PLAM

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 25,750ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа: C

Волумен на рерна: 70 Литри

Димензии: (В/Ш/Д) – 85/55/60 cm

Димензии на рерна: 320 x 460 x 475 cm

Електрична моќ: 5.125 kW

Плинска моќ: 4,000 KW

2 електрични, 2 плински рингли –  1 експрес рингла

Двојно стакло на врата

6 режими на работа на рерна

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница