АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ PHILIPS S3233/52 - КУПИ НА РАТИ
, ,

АПАРАТ ЗА БРИЧЕЊЕ PHILIPS S3233/52

Philips

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Ергономски стисок и ракување
Гумена рачка што не се лизга
Глава што се движи во 4 правци
Самоостречки титаниумски нерѓосувачки сечила
Четка за чистење
Капаче за заштита
Светлосен индикатор
Време на работа до: 60 минути
Целосно полнење: 1 час
Батерија: Lithium-ion
Автоматски напон: 100-240 V
Следење на контурите на лицето: 5D Pivot и Flex глави
Систем за бричење: PowerCut
Индикатор за батерија со 3 нивоа
Можност за влажно и суво користење
ВАЖНО: Само безжична употреба
Исклучете го апаратот пред употреба
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница