Перач под висок притисок Bosch Advanced Aquatak 135 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Перач под висок притисок Bosch Advanced Aquatak 135

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. притисок: 135 bar
Снага на мотор: 1.900 W
Макс. проток: 410 l/h
Макс. температура проток: 40 °C
Должина на црево: 7 m (PVC) должина на напонски кабел: 5m
Тежина (без прибор): 7,6 kg
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА  ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница