Дувалка на лисја и усисувач Bosch UniversalGardenTidy - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Дувалка на лисја и усисувач Bosch UniversalGardenTidy

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 8,050ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност на мотор: 1800 W
Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
Проток на воздух: 560 m3
Ниво на бучава: 99 dB (A)
Тежина (дувач на лисја) 3,4 кг
Тежина (усисувач) 4,7 кг
Кеса за прихват: 45L
Вентилатор изработен од метал
Намалување на количинатана лисја 12:1
Обем на испорака: Лента за рамо со постава, картон
ГАРАНЦИЈА 2 + 1 ГОДИНА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница