Електрична косилка Bosch Advancedrotak 650 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Електрична косилка Bosch Advancedrotak 650

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 18,110ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Снага на мотор (поwer drive): 1700 W

Подесување на висина сечење: 7 позиции (od 20 do 80 mm) предна решетка од брусен алауминиу ниско ниво на бучава: 75 % to 89 dB

Капацитет магацин: 50 l

Заштита од прегревање на мотор

Ергономска Ergoflex дршка

Тежина: 16 kg

Бесплатна достава

 

 

Бренд

Продавница