BOSCH Перачи под висок притисок Universal Aquatak 125 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

BOSCH Перачи под висок притисок Universal Aquatak 125

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 11,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. притисок: 125 bar
Снага на мотор: 1.500 W
Макс. проток: 360 l/h
Макс. температура проток: 40 °C
Должина на црево: 5 m (PVC)
Должина на напонски кабел: 5м
Тежина (без прибор): 6,8 kg
Обем на испорака: Филтер за вода, Стандардна млазница, нова млазница 3 во 1, пиштол за висок притисок, црево, Млазница за течност за перење
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница