Перач под висок притисок Bosch Advanced Aquatak 160 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Перач под висок притисок Bosch Advanced Aquatak 160

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,770ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Макс. притисок: 160 bar
Снага на мотор: 2.600 W
Макс. проток: 570 l/h
Макс. температура проток: 40 °C
Должина на црево: 8 m (PVC) должина на напонски кабел: 5m
Тежина (без прибор): 21 kg
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница