BRAAVA 390T - КУПИ НА РАТИ
,

BRAAVA 390T

Нема инфо.

Потполно тивко работење Ефективна крпа од микровлакна Едноставно управување За сите видови тврди подови NorthStar навигација Два начина на чистење: суво и водено Pro-Clean платформа со резервоар за течност Чистење по должина на рабови и под мебел Сензори за спречување на пад од скали Функција за брзо полнење NiMH батерија 2000 mAh Суво чистење – батерија: до 4 часа/ 93 m² Водено чистење – батерија: до 2,5 часа/ 33 m² Време на полнење: 4 часа,односно 2 часа со турбо полначот Димензии: 244 x 216 x 79 mm 2 Години Гаранција Бесплата Достава

22,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.