Клима Daikin 12 Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Daikin 12 Inverter

Daikin

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 52,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност
Ладење  3.5 kW
Греење  4.0 kW
Потрошувачка
Ладење  (1.3 – 4.0)
Греење  (1.3 – 4,8)
Енергетска ефикасност Class
Ладење  A++
Греење   A+
Operation Range
Ладење -15 до + 50
Греење -15 до + 30
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница